Guardiola o debiju Erlinga Haalanda za Manchester City

Manchester City potpisao je Erlinga Haalanda za postizanje golova, a nakon 40 minuta prijateljske utakmice protiv Bayern Münchena on je već izvan okvira momčadi. Ako zadrži tu stopu, Pep Guardiola će vjerojatno biti prilično sretan.

 

Nakon što je bio plodan za Borussiju Dortmund, Haaland koji je nosio nogometni dresovi ovog ljeta pridružio se Cityju za 51 milijun funti i u klubu vlada veliko uzbuđenje oko utjecaja koji će on napraviti.

 

I Guardiola je bio zadovoljan onim što je vidio od Haalanda, ali je rekao da će City raditi s napadačem na terenu za trening kako bi vidio koliko još može poboljšati momčad.

 

Guardiola je rekao: "Postigao je gol što je važno, ovakve vrste golova ispred vratara - on je uvijek tu.

 

Menadžer Pep Guardiola također je rekao da Haaland koji je nosio nogometni dresovi nije bio uključen u prvu prijateljsku utakmicu Cityja jer je patio od "smetnji", ali tvrdi da potpisnik radi na potpunoj kondiciji.

 

Njegove brojke u Borussiji Dortmund jednostavno su van granica. U 88 utakmica u svim natjecanjima s njemačkim klubom, Haaland je u nogometni dresovi zabio 85 golova i asistirao za još 22.

 

Postoje neke sumnje oko Haalandovog rekorda ozljeda jer je propustio 16 utakmica u svim natjecanjima za Dortmund prošli mandat. Ipak, to je imalo malo utjecaja na napadačev rekord golova, s talismanom koji je prošle sezone zabilježio 29 pogodaka u 30 utakmica.

 

Haaland koji je nosio Manchester City nogometni dresovi  kratkih rukava izgledao je kao da se odmah uklopio sa strane od samog početka, pokazujući znakove rastuće veze s Grealishom i De Bruyneom.

 

 

Osim što ispunjava prazninu u prednjem dijelu koja je nedostajala nekoliko godina, Haalandova neobičnost također dodaje osobnost svlačionici koja je ovog ljeta izgubila tri važne figure.

 


Views 804
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like