Napoli i United umanjuju spekulacije o transferu Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo je još uvijek igrač Man Uniteda, ali ulažu se napori da se osmisli izlazni put za najboljeg strijelca igre. Cijelo se ljeto pisalo da Ronaldo želi skinuti nogometni dresovi i napustiti Manchester United kako bi osigurao Ligu prvaka, što je nešto što smo propustili nakon što smo prošle sezone završili na šestom mjestu. Od kraja prošle sezone, 37-godišnjak nije bio sretan na Old Traffordu unatoč fenomenalnoj izvedbi tijekom sezone 2021./2022. Erik ten Hag odlučio je imenovati samo Ronalda na klupi u posljednje dvije utakmice, vjerojatno se pripremajući za život bez portugalskog reprezentativca i njegove Manchester United dres.

Postoji šira slika koju Ten Hag i United sada moraju ispitati, a ona ne može uključivati Ronalda i njegove ciljeve. Međutim, ne samo da je još jedan izlazni put za Ronalda sada blokiran, nego će napadač vjerojatno vidjeti manje vremena zbog Antonyjeva dolaska u novoj Manchester United dres. Njegova transfer saga će se na ovaj ili onaj način završiti u sljedećih nekoliko dana kako se bliži prijelazni rok, a Gazzetta dello Sport javlja da je sada otvoren za prelazak u Napoli. Čini se da Napoli razmišlja o trajnom ugovoru za Ronalda (37), ali su spremni pristati na posudbu jer su u stiski s vremenom.

Prema CBS-ovom Benu Jacobsu, Napoli i United umanjili su spekulacije i Ronaldo nije u potpunosti prodan u pokretu. Ronaldo se smatra jednim od najvećih igrača koje je konkurencija ikada vidjela, a kako mu je preostalo malo vremena u karijeri nošenja nogometni dresovi, natjecanje u Europi važno je za ovog 37-godišnjaka. Ronaldova sudbina sada će se odlučiti u sljedećih pet dana, a ljetni prijelazni rok zatvara se u 23 sata sljedećeg četvrtka. Morat ćemo pričekati nekoliko dana da saznamo ove tvrdnje, a do tada ćemo se nadati najboljem u budućnosti legendarnog napadača bilo da je to u Unitedu ili negdje drugdje.


Views 812
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like