Njemačka će protiv Mađarske i Engleske igrati bez Neuera i Goretzke

Manuel Neuer i Leon Goretzka propustit će utakmice njemačke Lige nacija protiv Mađarske i Engleske nakon što su bili pozitivni na Covid-19. Njihovi brojevi na nogometni dresovi tada se neće vidjeti na terenu. Vijest je potvrdila njemačka momčad u srijedu u Frankfurtu, gdje je momčad na pripremama. Neuer (36) i Goretzka (27) izolirali su se od ostatka njemačke reprezentacije te će otići iz momčadskog hotela. Hoffenheimov vratar Oliver Baumann (32) uzeo je svoju Njemačka dres i pridružio se momčadi, a još jedan igrač trebao bi biti pozvan u srijedu.

Dvojica igrača FC Bayerna su dobro i vratit će se u München, gdje će biti u izolaciji kod kuće. Ovo je bez sumnje loš tajming za igrače, njemačku reprezentaciju i Bayern München. "Zvona za uzbunu se pale", rekao je reprezentativni kolega Jonas Hofmann. Igrači koji su bili u kontaktu s Goretzkom i Neuerom trebali su se svakodnevno testirati na COVID-19. U Njemačka dres s brojem 1, Neuer je tu već neko vrijeme i sada je kapetan momčadi, dok je uspon Goretzke doveo do toga da postane jedno od prvih imena u početnih 11 Hansija Flicka. Njemačka je trenutno druga u svojoj skupini Lige nacija, s jednom pobjedom i tri remija u četiri utakmice u lipnju.

Engleska je zadnja u skupini od četiri momčadi s dva remija i dva poraza, postigavši samo jedan gol u četiri utakmice. U međuvremenu, prvaci Svjetskog prvenstva iz 2014. nisu jedina momčad koja je bila poremećena tijekom nedavne reprezentativne stanke, a Francuska je napravila niz promjena u svojoj momčadi zbog niza ozljeda. Njemačka će u petak ugostiti Mađarsku prije nego što će u ponedjeljak igrati protiv Engleske na Wembleyu. Zvijezda Borussije Dortmund Julian Brandt također je napustio hotel njemačkog tima sa svojom nogometni dresovi prema novinarima Sport1 Kerry Hau i PJ Berger. Ono što je zabrinjavalo bilo je to što su Goretzka i Neuer u nedjelju bili na festivalu piva Oktoberfest s ostatkom momčadi Bayerna.


Views 374
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like