Samopouzdanje Kepe Arrizabalage ojačalo je nakon što je zadržao još jedan prazan gol za Chelsea

Chelsea je nastavio niz bez poraza pod Grahamom Potterom, ali se morao zadovoljiti bodom nakon bledog remija 0-0 protiv Brentforda u Premier ligi u srijedu. Navijači Chelseaja u nogometni dresovi nemaju zamjerke na takav rezultat. Chelsea ima 20 bodova na četvrtom mjestu na ljestvici Premier lige -- sedam bodova zaostaje za vodećim Arsenalom -- dok se Brentford s 14 bodova oslobodio neriješenog rezultata za jedinu devetu poziciju na tablici. Potterova momčad nije uspjela osigurati svoju šestu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima, ali je barem produžila niz neporaženosti pod bivšim šefom Brightona na sedam utakmica. Bio je to dobrodošao rezultat za igrače u Chelsea dres, koji su loše ušli u sezonu.

Još jednom je Chelsea zadržao prazan gol, ali očito je nedostajalo vrhunske oštrice u napadu dok su protiv Beesa izvukli prazan gol. Vratar Kepa Arrizabalaga rekao je da mu je samopouzdanje poraslo zbog niza startnih utakmica u Chelsea dres nakon što je protiv Brentforda zadržao još jedan prazan gol. Nekoliko trenutaka ranije, Ivan Toney - još jedna nada Svjetskog kupa za Englesku - imao je udarac glavom nakon ubačaja Madsa Roersleva, a Kepa Arrizabalaga prebacio je preko grede. Španjolac je sa svoje strane tu pohvalu još jednom opravdao replicirajući vratarskom suparniku na mjestu jednog od svojih najboljih nastupa, obranivši ukupno pet puta.

Potter je napravio pet promjena na strani koja je pobijedila Aston Villu 2-0, a bivši napadač Barcelone Aubameyang pao je na klupu unatoč tri pogotka zvijezde Gabona u prethodnih pet utakmica. U nogometni dresovi kratkih rukava, Aubameyang je konačno poslan u igru s preostalih 10 minuta, ali njegova jedina polušansa bila je niska igra izvan kaznenog prostora koju je Raya lako prikupio. Nije bilo dovoljno vremena da 33-godišnjak postigne pobjednički pogodak. Aubameyang je bio u dobroj formi u posljednje vrijeme i Potter je branio svoju odluku da odmori napadača. "Znam razloge zašto. Puno je igrao i to je Kaiju Havertzu dalo priliku za igru. Ali da, razumijem pitanje."


Views 453
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like