Harryju Kaneu je uskraćena dramatična pobjeda u posljednjoj minuti protiv Sporting Lisabona

Harryju Kaneu je uskraćena dramatična pobjeda u posljednjoj minuti protiv Sporting Lisabona koja bi Tottenham poslala u šesnaestinu finala Lige prvaka nakon što je dugotrajna provjera VAR-a isključila njegov pogodak zbog ofsajda. Na autliniji, Antonio Conte je vrištao, emocionalno ludilo. Prvo radost, a onda bijes. Njegov tim je prošao, a onda nije. Zabili su, pa nisu. S tim se slaže i većina navijača u Dresovi svjetsko prvenstvo 2022. Spursi su znali da će pobjeda jamčiti mjesto u šesnaestini finala, ali dugo su se trudili prije nego što im je uskraćen Kaneov pobjednik u posljednjem dahu. Kao rezultat toga, Tottenham je remizirao Sporting Lisabon 1-1 u Londonu, a Spursi će imati posljednju priliku za prolaz u 6. kolu protiv Olympique Marseillea.

Dugo se vremena činilo da će Spursi izgubiti jer je bivši napadač Marcus Edwards svojim golom u prvom poluvremenu poveo Sporting na put prema slavnoj pobjedi. Fotografije odluke s dodanim VAR linijama pokazale su da je Kaneovo koljeno možda bilo milimetarski u ofsajdu kada je Emerson glavom prebacio loptu, iako je lopta također došla do Kanea od braniča Sportinga. Pa će fanovi od njega očekivati da se sljedeći mjesec ističe u Engleska dres Svjetsko prvenstvo 2022 kratkih rukava. Kapetan Engleske veseli se novim utakmicama. U konačnici, Conte je otpušten zbog svoje nepovjerljive inkvizicije pred četvrtim sucem, Jochemom Kamphuisom. Razbjesni Talijan je nakon toga rekao: "Mislim da postoje trenuci u kojima možete shvatiti da ste upravo poništili regularan gol jer je lopta ispred Kanea.

Da su svladali Sporting Lisabon zadnja bi utakmica bila nebitna. Igrači odmorni, europsko natjecanje odspavano do sljedeće godine. Više igrača može se usredotočiti na međunarodna natjecanja sa svojom Dresovi svjetsko prvenstvo 2022. Spursi su ostali žaliti zbog intervencije VAR-a koja im je uskratila pobjedu, ali također moraju žaliti zbog još jednog sporog početka koji je omogućio Sportingu da preuzme kontrolu u prvih 45 minuta. Putovanje u Marseille sljedećeg tjedna puno je opasnosti, iako će remi biti dovoljan da prođe Conteove ljude, a pobjeda bi zapečatila njihovu poziciju pobjednika skupine D. Ovo je bilo sjajno za igrača koji samo želi igrati u Engleska dres Svjetsko prvenstvo 2022.


Views 495
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like