James Maddison se svými anglickými ambicemi ‚nikdy necítil, že jsou dveře zavřené‘

James Maddison trvá na tom, že bude fit a připravený na pozvání do Anglie poté, co se v předvečer mistrovství světa setřásl strach ze zranění. Nikdy neměl pocit, že jsou dveře jeho anglickým ambicím zavřené, a vůči Gareth Southgate necítil „žádnou hořkost“, přestože nebyl vybrán tři roky. Sní o tom, že si jednoho dne znovu oblékne Fotbalové dresy Anglie mistrovství světa ve fotbale 2022. Pětadvacetiletý záložník Leicesteru debutoval v Anglii v listopadu 2019 – stále je to jeho jediná čepice za svou zemi. Zranění kolena, které si minulý víkend vynutilo jeho střídání ve West Hamu, není nic neobvyklého, a pokud je vše v pořádku, bude mít v pondělí šanci vyhrát svůj druhý zápas v Anglii proti Íránu.

Pro tvůrce hry Leicesteru to byla chvíle, která se obával, že možná nepřijde – jeho vstup do úvodního tréninku anglického mistrovství světa v Kataru – a chtěl si to užít. Anglie zveřejnila čísla svých týmů pro turnaj, přičemž Maddison bude mít na sobě Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022 číslo 25. 25letý muž řekl, že byl připraven na oba výsledky, ale mluvil o emocích, když dostal dobrou zprávu. Maddison se poprvé objevil v Anglii mimo lavičku při výhře 7:0 nad Černou Horou v listopadu 2019, než byl přehlížen – až dosud.

Ale Maddisonova vynikající klubová forma v této sezóně mu vynesla místo v 26členném týmu Garetha Southgatea pro Katar. Bude u vytržení, až si oblékne nové Fotbalové dresy Anglie mistrovství světa ve fotbale 2022. Zasloužil se o vzestup Leicesteru ze dna tabulky Premier League na 13. místo v této sezóně. Jeho forma do roku 2022 byla příkladná a argument, který uvedl, byl tak přesvědčivý, že Southgate nemohl přehlédnout jeho tvrzení, když došlo na formulování jeho týmu pro Katar. Očekává se, že Maddison nebude nastupovat v jeho Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022, protože Southgate vyhlíží první pondělní zápas Anglie proti Íránu.


Views 556
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like