Real Madrid zvažuje přestup za Erlinga Haalanda

Real Madrid už údajně uvažuje o podpisu Erlinga Haalanda z Manchesteru City, pokud bude potrestán za porušení finančních pravidel. Norský forvard přišel do City v létě z Borussie Dortmund. V jeho smlouvě je klauzule o uvolnění ve výši 175 milionů GBP, která začne platit během léta 2024. Tento 22letý hráč byl pro mistra Premier League výjimečnou akvizicí a v této sezóně byl zatím ve vynikající formě. Podle španělské publikace Defensa Central se však tvrdí, že Haaland se „nenaladil“ na metody Pepa Guardioly.

Premier League již dříve přišla se šokujícím prohlášením, v němž obvinila obhájce titulu Manchester City z více než 100 porušení finančních pravidel v letech 2009 až 2018. Pokud bude Manchester City přísně sankcionován Premier League, pak by kontinuita norského útočníka mohla nelze zaručit a Real Madrid neztrácí ze zřetele, co se děje. Los Blancos věnují velkou pozornost jakýmkoli sankcím, kterým mohou Sky Blues čelit, a tomu, zda lze zaručit kontinuitu místa norského útočníka v Manchester City dres na Etihad. Útočník nemusí mít zájem zůstat v City, pokud hrozí sestup z Premier League.

Hráč má však dlouhodobou smlouvu s klubem Premier League a Real Madrid možná bude muset zaplatit prémii, aby si zajistil jeho služby. Haaland věří, že jeho nejlepší vlastnosti nejsou pod Španělem využívány. Požádal proto, aby byla jeho výstupní doložka posunuta o rok dopředu. Je samozřejmé, že Haaland, který od svého nástupu do Premier League střílí góly pro zábavu, je někdo, kdo vyžaduje hrát v fotbalové dresy na nejvyšší úrovni fotbalu. Pokud by měl být Haaland k dispozici kdykoli v blízké budoucnosti, pak by Real Madrid měl rozhodně zvážit přechod na norského útočníka, protože by mohl být dokonalou dlouhodobou náhradou za Karima Benzemu.


Views 149
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like