Chytrý přestupový byznys FC Porto: Pohled na jejich nejlepší nabídky

FC Porto má pověst jednoho z nejchytřejších týmů na přestupovém trhu, který neustále podepisuje chytré podpisy, které vedly k mnoha úspěchům na hřišti. V tomto článku se podíváme na některé z nejlepších přestupových dohod FC Porto a na to, jak přispěly k úspěchu klubu na hřišti i mimo něj. A jak lépe ukázat svou lásku k FC Porto než novým fotbalové dresy na zápasy?

První na seznamu je přestup Radamela Falcaa z River Plate v roce 2009. Kolumbijský útočník prožil fenomenální dvě sezóny v FC Porto, vstřelil neuvěřitelných 72 gólů v pouhých 87 zápasech, což klubu pomohlo dvakrát vyhrát Primeira Ligu. Evropské ligy v roce 2011. Později byl prodán do Atlética Madrid se ziskem kolem 13 milionů eur, což z něj udělalo jednu z nejziskovějších posil v historii FC Porto. Oslavte Falcaův odkaz fotbalové dresy s jeho jménem a číslem.

Další na řadě je podepsání Jacksona Martineze z Chiapasu v roce 2012. Kolumbijský útočník se rychle etabloval jako favorit fanoušků, během tří sezón v klubu nastřílel 92 gólů ve 136 zápasech. Pomohl dovést FC Porto ke dvěma titulům v Primeira Lige a portugalskému poháru, než byl prodán do Atlética Madrid za 35 milionů eur, což z něj v té době udělalo nejdražší prodej klubu. Připomeňte si Martinezův čas v FC Porto dres s jeho podobiznou.

Další úspěšnou posilou FC Porto byl Hector Herrera, který přišel na bezplatný přestup z Pachucy v roce 2013. Mexický záložník se stal klíčovým hráčem týmu a během šesti sezón v klubu přispěl ke dvěma titulům v Primeira Lige a vítězství v Portugalském poháru. . Později byl prodán do Atlética Madrid za poplatek kolem 12 milionů eur, což ještě více zdůraznilo schopnost FC Porto najít hodnotu na přestupovém trhu. Ukažte svou podporu Herrerovi tričkem s jeho jménem a číslem.

Nakonec nemůžeme zapomenout na podpis Édera Militãa ze São Paula v roce 2018. Brazilský obránce byl v FC Porto pouze jednu sezónu, ale výrazně se prosadil, pomohl týmu vyhrát Primeira Ligu a dostat se do čtvrtfinále liga mistrů. Byl prodán do Realu Madrid za 50 milionů eur, což z něj udělalo vůbec nejdražší prodej klubu. Připomeňte si krátký, ale nezapomenutelný čas Militãa v FC Porto dres s jeho podobiznou.

Závěrem lze říci, že přestupová strategie FC Porto byla v průběhu let klíčová pro úspěch klubu. Nalezením hodnoty na přestupovém trhu a rozvojem hráčů v top talenty se FC Porto stalo jedním z nejúspěšnějších týmů v portugalské fotbalové historii. A jak lépe dát najevo svou lásku ke klubu než tričkem se jmény a tvářemi některých z jejich nejznámějších hráčů?


Views 265
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like