Mbappeho kontrakt Saga: Nabídka Premier League přijata, Real Madrid se rýsuje

Zprávy naznačují, že Paris Saint-Germain přijal nabídky pro Kyliana Mbappeho od několika klubů, včetně týmu Premier League, zatímco hráč zůstává uzavřen ve stavu smlouvy s šampiony Ligue 1. 24letý forvard odmítl prodloužit svou současnou smlouvu, která vyprší příští léto, což přimělo PSG, aby zvážilo jeho propuštění, aby ho neztratil jako volného hráče. V oblasti fotbalového zboží zůstává přitažlivost PSG dres silná a zachycuje podstatu odkazu týmu a hvězdných hráčů.

V překvapivém kroku PSG dokonce přijalo značnou nabídku 300 milionů eur (259 milionů liber) od Al Hilal ze Saudi Pro League. Mbappe však nabídku rychle odmítl a dal najevo svou touhu prozkoumat další možnosti. Real Madrid, dlouholetý obdivovatel Mbappého, by si jeho služby mohl zajistit letos v létě. PSG se zdá být otevřenější než kdy jindy k rozchodu s vítězem Světového poháru kvůli jeho smluvnímu dilematu, ale žádný konkrétní odchod nenastal.

Podle tweetu Bruna Andradeho PSG ve skutečnosti schválilo dvě nabídky pro Mbappeho – jednu od klubu Premier League a druhou od Al Hilal. K dohodám mezi všemi zúčastněnými stranami však nedošlo. Zajímavé je, že se zdá, že existuje směrnice z Kataru, která naznačuje, že pokud Mbappe zůstane v PSG, nemusí vidět žádný herní čas. To podtrhuje intenzitu situace a odhodlání PSG nepřijít o lukrativní poplatek za přestup tím, že nechá Mbappeho odejít na bezplatný přestup. Půvab fotbalové dresy, zejména dresů prestižních klubů, jako je PSG, spočívá v jejich schopnosti vytvořit spojení mezi fanoušky a jejich idoly.

Složitá jednání zdůrazňují složitou dynamiku kolem budoucnosti Mbappeho. Zatímco ochota PSG zvažovat nabídky naznačuje určitou otevřenost, nedostatek dokončených obchodů znamená problémy při hledání řešení, které uspokojí všechny zúčastněné strany. Zatímco Real Madrid a další zainteresované strany pokračují v souboji o Mbappeho talenty, nejistota kolem jeho dalšího kroku drží fanoušky a fotbalové nadšence na háku.


Views 302
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like